Ansamblu rezidențial - InTown Residence - Piscul Crasani / Pacii

Militari
 • Imobil
  Bloc de apart.
 • Tip construcție
  Cărămidă
 • Stadiu construcție
  În construcție
 • An construcție
  2017

Descriere

In Town Residence –Piscul Crasani, este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a sectorului 6, in cartierul Militari, chiar langa statia de metrou Pacii, intr-o locatie favorizata, care permite accesul locatarilor la principalele puncte de interes ale sectorului precum : parcuri si locuri pentru petrecerea timpului liber, cafenele, restaurante, institutii de invatamant si cultura, centre de bussines, mall-uri si altele.

Cunoscand in detaliu nevoile generatiei actuale, dezvoltatorul, prin In Town Residence-Piscul Crasani pune accent pe maximizarea bunastarii viitorului locatar, oferind locuinte moderne care imbina functionalitatea cu confortul urban si facilitatile tehnologice de ultima generatie. Toate aceste elemente au facut ca Pacii-Militari sa devina o zona de interes din punct de vedere imobiliar. Totodata, indiferent daca sunteti in cautarea unei locuinte sau a unei investitii, este o zona asupra careia merita sa va abateti atentia.

Citește mai mult

Detalii tehnice

Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM atat la exterior cat si la interior. Ferestrele sunt marca Salamander, tamplaria are 6 camere cu geam tripan, casa scarii este placata cu granit, mana curenta din inox, parcarea este atat la exterior cat si la interior. Imobilul va fi dotat cu lift cu o sarcina de 6 persoane.

Pe exterior este aplicata termoizolatie de 100 mm si tencuiala decorativa. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului.

Citește mai mult

Finisaje

In Town Residence- Piscul Crasani va este prezentat de catre IMOZONE!

Finisaje

Apartamentele se vor preda finisate complet, cu baile echipate si vor putea fi personalizate, ȋn funcţie de preferinţele personale ale fiecărui locatar, ele fiind predate la stadiul de finisat la cheie. Toate apartamentele vor fi dotate cu:

- centrală termică de24 kw prin condensare,

-calorifere din otel,

- tamplarie PVC SALAMANDER cu 6 camere si 3 randuri de geam,

-usă metalică la intrare,

-usi interior marca PINUM,

-parchet, gresie, faianta,

-aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), şi toate utilităţile(apa,canalizare ,gaze,curent) racordate.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru toate utilitatile.

Citește mai mult

Cosmina Raduta - IMOZONE BUSINESS CONSULTING
Cosmina Raduta
Assistant Manager

0742400300


Solicită chiar acum o vizionare
Nume
Telefon
Email
Sună acum Solicită vizionare