Ansamblu rezidențial - The Building - Barsanesti

Militari
 • Imobil
  Bloc de apart.
 • Tip construcție
  Beton
 • Stadiu construcție
  În construcție
 • An construcție
  2016

Descriere

TheBuilding - Barsanesti, este un proiect nou pe piata din cartierul Militari la numai 300 m de bd-ul Iuliu Maniu, pe strada Barsanesti, cu acces rapid catre statia de metrou Pacii, scoli, gradinite, Piata Gorjului, numeroase supermarket-uri si acces auto rapid catre autostrada A1. Proiectul are regim de inaltime P+3+M si un numar de 30 unitati, compuse din apartamente cu 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 41 mp si 58 mp suprfata utila. Blocul va dispune de lif Schindler pentru o sarcina de 6 persoane, locuri de parcare situate la exterior.

Citește mai mult

Detalii tehnice

Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM atat la exterior cat si la interior. Ferestrele sunt marca Salamander, tamplaria are 7 camere cu geam tripan, casa scarii este placata cu granit, mana curenta din inox, parcare este la exterior iar liftul este marca SHINDLER cu o sarcina de 6 persoane.

Pe exterior este aplicata termoizolatie de 100 mm si tencuiala decorativa. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului (gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament.

Citește mai mult

Finisaje

Apartamentele se vor preda finisate complet, cu baile echipate si vor putea fi personalizate, ȋn funcţie de preferinţele personale ale fiecărui locatar, ele fiind predate la stadiul de finisat la cheie. Toate apartamentele vor fi dotate cu centrală termică de24 kw prin condensare, calorifere din otel, tamplarie PVC SALAMANDER cu 7 camere si 3 randuri de geam, usă metalică la intrare, usiinterior marca PINUM, parchet, gresie, faianta, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), şi toate utilităţile racordate. Fiecare apartament este contorizat separat pentru toate utilitatile.

Citește mai mult

Cosmina Raduta - IMOZONE BUSINESS CONSULTING
Cosmina Raduta
Assistant Manager

0742400300


Solicită chiar acum o vizionare
Nume
Telefon
Email
Sună acum Solicită vizionare